Si vols aconseguir un jardí màgic…

t’ajudem amb el teu projecte.

1- Tancament

Oferim una àmplia gama de tancaments, malles i perfils dissenyats per mantenir la privacitat i l’estètica amb una característica: la funcionalitat.

Ja siguin cercats naturals, mallas per controlar el creixement de les plantes o perfils per delimitar espais, trobaràs solucions i ofertes versàtils i de qualitat.

Els productes estàn disponibles en diverses mides i formats, consulta’ns per a més informació.

Aquests són alguns dels productes més destacats:

Jardins verticals, apte per exteriors, ideal per interiors:

2- Fusta per exterior

La fusta tractada per exteriors assegura una bona conservació mantenint la bellesa. Aportarà un aspecte càlid a qualsevol jardí.

La fusta per exteriors requereix tractament amb productes especials per aconseguir la durabilitat òptima. Consulta’ns per saber-ne més.

Els productes estàn disponibles en diverses mides i formats.

Aquests són alguns dels productes més destacats:

3- Pedra natural decorativa

Els àrids, bolos i pedres decoratives tenen un paper fonamental si el que volem és aconseguir un espai exterior sostenible i amb poc manteniment.

Oferim una àmplia varietat de granulometries, textures i opcions. Des de bolos rodons o triturats, aspecte rústic o natural…

Gràcies a una estructura permeable permeten el drenatge i eviten que l’aigua s’estanqui, beneficiant la vegetació, ja que evita el risc de que es podreixin les arrels.

Els productes poden estar disponibles en Big-bags de 1000 kg o en sacs de 25 kg. Disposem de diferents granulometries. Consulta’ns per a més informació.

Aquests són alguns dels productes més destacats:

4- Gespa

La avantatja més destacada de la gespa artificial és el baix manteniment. No és necessari tallar, regar o aplicar productes químics.

Dissenyat especialment per conservar una estètica impecable durant tot l’any, ignorant les condicions climàtiques o la disponibilitat de l’aigua.

La fabricació amb materials de qualitat atorguen una resistència al desgast.

També disposem de tots els productes i materials necessaris per a una correcta instal·lació. Oferim tot l’assessorament necessari.

Rulls de 2 m x múltiples de 5. Ex: 2×5, 2×10, 2×20 etc. Depenent del model pot canviar la disponibilitat o la forma de tall. Pregunta’ns per a més informació.

Aquests són alguns dels productes més destacats:

5- Decoració

Per complementar la bellesa d’un jardí acabem amb els complements de decoració. Inclouen figures, boles, fanals… per diferenciar qualsevol entorn.

Tallades i esculpides a mà, la decoració crearà un espai únic i diferencial a qualsevol jardí.

Els productes estan disponibles en diverses mides, consulta’ns per a més informació.

Aquests són alguns dels productes més destacats:

6- Catàlegs

* Emccat PUIGPEY es reserva el dret d’equivocació i variància dels preus oferts. *

Un comentari

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
Hola
En què et podem ajudar?